Menopause Booster № 123

329,95 kr.699,95 kr.

Menopause Booster № 123 modvirker overgangsalderens virkning på huden. Den er rig på ingredienser med stærke anti-age egenskaber.

Varenummer (SKU): 123 Kategori:
  • Produceret i Danmark
  • Økologiske og naturlige ingredienser
  • Produceret med 100% grøn vindenergi

Menopause Booster № 123 modvirker overgangsalderens virkning på huden. Ekstrakt af Afrikansk Smørfarvetræ (Bixa Orellana) reducerer porestørrelsen, og ekstrakt af chaga-svamp (Inonotus Obliquus) reducerer rødme. Afrikansk mahogni (Khaya Senegalensis Bark Extract), en kraftfuld anti-age ingrediens, forynger huden og opfrisker den indefra. Det hjælper huden med at opbygge kollagen 18, som giver fasthed og elasticitet til huden og dermed reducerer ruhed og rynker. Start med at bruge en BEAUHEIT Skin Spray efter eget valg, derefter Menopause Boosteren og afslut med din yndlings Sealer. Et godt valg til spray ville være Rejuvenated Skin № 255, og et godt valg til Sealer ville være Rejuvenation Sealer № 315, da de begge øger hudens egen produktion af kollagen. № 123 er rig på hyaluronsyre og upcyclet æblefrugtekstrakt, som er en stærk anti-age ingrediens.

Skin boosters er vores økologiske hyaluronsyreserum med ekstremt høj koncentration af HA og aktive ingredienser, der er målrettet forskellige behov og mål. De kan bruges alene eller efter HA-sprays for et mere intenst resultat.
Fås også i salonstørrelser til professionelt brug.

Cruelty free – vegansk – økologisk – upcycled – bæredygtigt – co2-venligt – genbrugsflasker – 100% grøn vindenergi – Produceret i vores laboratorie i Danmark

Volume

30 ml, 100 ml

Skincare Needs

Beskyttelse mod blåt lys og forurening, Blødgøring af rynker, Forøgelse af kollagen, Hudelasticitet, Reduktion af rødme og irritation, Sundhed for moden hud

Skin Type

Kombineret hud, Moden hud, Normal hud

Lifestyle

Bylivet, Fitness-Entusiast, Sund aldring, Vegan, Workaholic, Zero-Waste Stiler

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.