Anti-Dull Skin № 251

359,95 kr.

Skin Spray № 251 lysner huden og modvirker hudtræthed forårsaget af en mindre sund livsstil samt miljømæssige aggressorer som forurening og soleksponering.

Varenummer (SKU): 251 Kategori:
  • Produceret i Danmark
  • Økologiske og naturlige ingredienser
  • Produceret med 100% grøn vindenergi

Lysner huden. Modvirker hudtræthed forårsaget af usund livsstil samt miljømæssige aggressorer som forurening og soleksponering.

Føler du, at træthed står skrevet i hele dit ansigt med sløvhed og træt hud, så er det tid til et wake-up boost. BEAUHEIT ANTI-DULL SKIN SPRAY er en forfriskende, letanvendelig hyaluronsyrespray fyldt med aktive ingredienser, der modvirker trist hud. Din hud vil blive mere energisk, lysere og med synlig vitalitet og udstråling, der giver et mere ungdommeligt udseende. Din hud bliver fyldt med energi og forvandles mærkbart: På bare et par uger ser din hud friskere, lysere og betydeligt bedre ud.

Hyaluronsyre beriget med tranebær giver øjeblikkelig og langvarig fugt dybt ind i huden. Tranebær er en god kilde til C-vitamin, som er afgørende for kollagenproduktionen. Kollagen er et protein, der er med til at holde huden fast og elastisk. C-vitamin hjælper med at stimulere kollagenproduktionen og kan hjælpe med at reducere forekomsten af fine linjer, rynker og andre tegn på aldring og trist hud. Tranebærekstrakt kan også hjælpe med at gøre trist hud lysere og udjævne hudtonen.

BEAUHEIT ANTI-DULL SKIN SPRAY er beriget med en høj dosis polyfenoler fra chagasvampe, der forbedrer træthedstegn med færre fine linjer og mindre anspændte ansigtstræk, en strålende og mindre kedelig teint og en mindre træt, sund og smukkere hud.

BEAUHEITs økologiske hyaluronsyrespray (HA) har en særlig høj koncentration af aktive ingredienser målrettet forskellige behov og udfordringer. De kan bruges alene eller før vores boosters for en stærkt intensiveret effekt. Vores sprays er fantastiske til at opfriske din hud i løbet af dagen, og nemme at bruge til et ekstra nærende boost til huden, når du ønsker det.

Ingen dyreforsøg – vegansk – økologisk – upcycled – bæredygtig – co2-venlig – genbrugsflasker – 100% grøn vindenergi – Produceret i vores laboratorie i Danmark. Omrystes før brug.

Skincare Needs

Frisk og opkvikket hud, Reduceret træthed og mathed i huden, Tørhed og hydrering af huden, Ufuldkommenheder og ujævn hudtone

Skin Type

Følsom hud, Kombineret hud, Moden hud, Normal hud, Problematisk hud, Tør hud

Lifestyle

Casual hudpleje, Fitness-Entusiast, Travl Mor og Far, Vegan, Workaholic

Volume

100ml

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.