Hydration Sealer № 312

359,95 kr.

Hydration Sealer № 312 skaber en fugtbarriere, der virker som et skjold mod udtørring af huden og beskytter mod forurening og UVA-skader.

 

Varenummer (SKU): 312 Kategori:
  • Produceret i Danmark
  • Økologiske og naturlige ingredienser
  • Produceret med 100% grøn vindenergi

Hydration Sealer No.312 skaber en fugtbarriere, der virker som et skjold mod udtørring af huden og beskytter mod forurening og UVA-skader. № 312 er rig på økologisk fairtrade Aloe Vera, hyarluronsyre, algin, glycerin, serin og pullulan. En blanding, der sikrer øjeblikkelig, langvarig og vedvarende hydrering af huden.

Hydration Sealer № 312 indeholder en unik kombination af pullulan, alginat og hyaluronsyre, som danner et molekylært netværk, der fungerer som en beskyttende film og reducerer vandfordampningen på hudens overflade. Mikronettet indeholder et kompleks bestående af glycerin, serin og urea. Disse naturlige fugtgivende ingredienser frigives gradvist i det øverste lag af epidermis – Stratum Corneum – og genskaber dermed balancen i fugtniveauet.

Sealers er lette fugtighedscremer til ansigtet, som du bruger efter vores boosters eller for sig selv. Sealers hjælper hyaluronsyren fra vores boosters med at trænge dybere ind i huden så du opnår et endnu bedre resultat. BEAUHEIT’s økologiske Sealers er beriget med høje koncentrationer af aktive ingredienser, for eksempel havtorn, som giver fugtighedscremerne en smuk gylden farve og huden en flot glød.

Ingen dyreforsøg – vegansk – økologisk – upcycled – bæredygtig – co2-venlig – genbrugsflasker – 100% grøn vindenergi – Produceret i vores laboratorie i Danmark.

 

Skincare Needs

Blødgøring af rynker, Frisk og opkvikket hud, Hudelasticitet, Reduceret træthed og mathed i huden, Sundhed for moden hud, Tørhed og hydrering af huden

Skin Type

Fedtet hud, Følsom hud, Kombineret hud, Moden hud, Normal hud, Problematisk hud, Tør hud

Lifestyle

Bylivet, Casual hudpleje, Fitness-Entusiast, Solelsker, Sund aldring, Travl Mor og Far, Vegan, Work-from-Home, Workaholic, Zero-Waste Stiler

Volume

50ml

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.